Украинская танцовщица и педагог-хореограф Илона Гвоздева рассказала о том, какое удовольствие она испытывает от танцев. Популярная танцовщица рассказала о том, как она танцует в своем возрасте, а также поделилась новым опытом.

Соответствующее видео Илона Гвоздева разместила в своем аккаунте в Instagram.

"Коли танцюю, я живу! Відчуваю себе живою,коли танцюю! Зараз так багато страждань,болю,горя і страху, який я можу пропускати крізь тіло та трансформувати в енергію танцю, розмовляти тілом і сцілювати себе та інших! Так, я вже не та 20-ти річна дівчинка з "безвідмовним двигуном", але зараз я танцюю зовсім по-іншому,зараз я наповнена, глибока,досвідчена і просто кайфую від творчого процесу. Я давно вже перестала доводити свою професійність у сфері танців, бо я відчуваю, що здобула все чого хотіла на творчому Олімпі, та більше не змагаюсь ні за що і не з ким. Тепер я просто жінка,просто мати, просто танцівниця і просто танцюю в задоволення", - сказала Илона Гвоздева.

Также танцовщица рассказала о том, как она смогла потанцевать со студентами. Илона Гвоздева поблагодарила их за новый опыт и призвала не терять желание быть лучшей версией себя.

Фото Илоны Гвоздевой
Фото Илоны Гвоздевой

"Сьогодні в @knukim_dance була можливість нарешті офлайн потанцювати із студентами, відчути підлогу босоніж, побачити їх палаючи очі і прагнучі отримати нові знання і перейняти досвід. Я вам дуже вдячна за ковток творчого повітря за затребуваність за жагу до знань. Будь ласка не втрачайте цього бажання - БУТИ КРАЩОЮ ВЕРСІЄЮ СЕБЕ!!!", - также сказала танцовщица.

Напомним, что украинская танцовщица Илона Гвоздева обратилась ко всем хейтерам.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", танцовщица Илона Гвоздева показала свое выступление.

Также портал "UAFINANCE" писал, что педагог-хореограф Илона Гвоздева рассказала о том, как ее изменила война.