Известная украинская телеведущая и актриса Лилия Ребрик показала милые семейные снимки. Популярная ведущая показала свадебные фотографии со своим супругом и рассказала о том, сколько всего они прошли вместе за 11 лет брака.

Соответствующие фотографии Лилия Ребрик опубликовала на своей странице в Instagram.

"11 років кохання, любові, підтримки, розуміння і душі в душу. Це - моє найбільше щастя, мій найбільший дарунок долі, небес, Всесвіту: зустріти справжнє, міцне, щире кохання! @andrii_dykyi ❤️❤️❤️❤️ За ці роки ми будували дім, облаштовували затишок, народжували дітей, ставали старшими, досвідченішими, мудрішими, але кохали, сміялися, плакали, танцювали так, як ніби вперше зустрілися. І найголовніше - робили все завжди разом", - написала Лилия Ребрик.

Украинская ведущая рассказала, что знает, как можно жить с человеком в унисон.

Фото Лилии Ребрик
Фото Лилии Ребрик

"Ми пройшли пандемію, живемо у війну, без світла, ховаючи наших дітей по підвалах. Ти посеред ночі йдеш мене проводжати пішки з 22 поверху до машини, а потім знову нагору (а нам вже не по 25 🤣), ти вариш мені найсмачнішу каву НА свічках і ПРИ свічках. В усіх твоіх діях - любов: до мене, до дівчат, до нас. У нас з тобою сьогодні сталеве весілля. І в нас точно вже сталеві нерви на двох. Йдемо далі, рухаємось, стаємо ще мудрішими і досвідченішими, кохаємо ще дужче. І головне - робимо й далі це РАЗОМ. Тільки з тобою! Тільки #дикасімейка P.S. Ці фото зроблені рівно рік тому на нашу ювілейну річницю весілля. Такі веселі та безтурботні…💔", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная украинская ведущая Лилия Ребрик рассказала о своей младшей дочери.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", телеведущая Лилия Ребрик обратилась к украинским защитникам.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и актриса Лилия Ребрик рассказала, как россия убивает украинских детей.