Молодая украинская певица и автор песен Jerry Heil поделилась ужасными кадрами. Популярная артистка рассказала о том, как она упала в оркестровую яму во время выступления, а также показала, как ужасно это выглядело на глазах у зрителей.

Соответствующее видео Jerry Heil опубликовала на своей странице в Instagram.

"Три метри. Бетон. *емоджі зламаного ребра* Народ, я вже прийшла до тями, у мене все настільки добре, наскільки це можливо, бо за таких умов отримати лише струс та перелом ребра — це чудо. Для мене це додатковий знак, що проживати треба кожну хвилиночку свого життя. І під ноги дивитися)) на відео видно, як впевнено я ступаю в пустоту😂; пам‘ятаю, як мені здавалося, що я бачу там підлогу. Далі нічого не пам’ятаю. Не могла навіть згадати ім’я асистентки. Сподіваюся, це стане поштовхом до нових пісень😂 Бережіть себе. За мною доглядають чудові лікарі💙💛", - написала Jerry Heil.

Пользователи сети и подписчики украинской певицы не смогли пройти мимо таких кадров и начали комментировать их.

"... всеодно не розумію, чому оркестрова яма була відкрита, це ж до біса небезпечно. Варто дізнатися щодо цього у адміністрації місця проведення концерту. Аж жах бере від думки що могло бути щось гірше. Радію, що обійшлось хоч так. 🤗🤗🌷☘️💞", "Одужуйте🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Ви стільки позитиву приносите людям, бадьорості, сил і впевненності!!! Нехай це все Вам повернеться в 100 разів❤️", "Зрелище не приятное, но настрой мне нравится) Яночка, выздоравливай! Нам нужны твои песни!", - высказались люди в комментариях.

Комментарии на пост Jerry Heil в Instagram
Комментарии на пост Jerry Heil в Instagram

Комментарии на пост Jerry Heil в Instagram
Комментарии на пост Jerry Heil в Instagram

Напомним, что молодая украинская певица Jerry Heil почтила память покойной Русланы Писанки.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", певица Jerry Heil исполнила молитву.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певица и автор песен Jerry Heil вспомнила начало войны в Украине.