Известная украинская актриса Ксения Мишина написала пост в честь своей матери. Популярная телезвезда поздравила свою маму с днем рождения и рассказала о том, за что она ей благодарна.

Соответствующую публикацию Ксения Мишина разместила в своем профиле в Instagram.

"В твій День нарождення, мамо, я виставляю себе,тому що ця клята в…йна вже рік не дозволяє мати на телефоні наші спільні фото… Так, зараз ми далеко, але я знаю, що скоро все зміниться і я обійму тебе сильно сильно і ще раз віддячу за все… Подивись на мене . Я- це твоє продовження . Колись ти мені розповідала, що хотіла стати акторкою, ось - стала :) ти завжди виховувала мене з любов’ю та внутрішньою силою і мріяла, щоб я була незалежною і самостійною . Дякую тобі ! Я така :)", - написала Ксения Мишина.

Украинская актриса рассказала, как она с каждым разом все больше и больше чувствует свою маму.

Фото Ксении Мишиной
Фото Ксении Мишиной

"Я багато працюю, багато розвиваюсь, маю великий інтерес до всього , в мене чудовий син, тааак схожий на тебе … маю внутрішньо дуже багато чого і я знаю, що це і твоя робота :) Нехай ці особисті строки прочитає багато людей, тому що кожний повинен розуміти, що батьки завжди стоять за спиною, навіть якщо в матеріальному світі в когось їх вже нема… Ми так з Платончиком любимо тебе, наша найкрутіша бабуля та мама @natalya_m05", - также добавила актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Ксения Мишина рассказала о ненависти.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская телезвезда Ксения Мишина обратилась ко всем героям.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная актриса Ксения Мишина рассказала об осознании свободы.