Известный украинский телеведущий Сергей Притула поделился интересной историей. Популярный ведущий рассказал историю одного подразделения и обратился к украинцам за помощью.

Соответствующую публикацию Сергей Притула разместил в своем аккаунте в Instagram.

"Сідайте зручніше, зараз буде цікава історія від підрозділу К2. Відбувалось це все на сіверсько-соледарському напрямку на початку грудня. Російський окупант на передній лінії побачив Україну та помер. Але залишив по собі спадок у вигляді радєйки, яка валялась поруч з окопом. К2 подумали собі, що таке добро не має без діла лежати та запустили до того місця дрон з мотузочкою! Довелось пововтузитись, але радєйку таки забрати змогли. І потім ще 9 днів слухали секретні розмови російських окупантів. І чим більше було розмов, тим менше ставало окупантів ;))", - написал Сергей Притула.

Украинский ведущий о том, какие составляющие успеха присутствуют в этой истории.

Фото Сергея Притулы
Фото Сергея Притулы

"В цій історії дві складові успіху: майстерність оператора та знамените російське "головотяпство", бо радіостанції так ніхто і не перепрошив, як того вимагає протокол безпеки при втраті однієї рації. І вишенька на торті — операцію із захоплення радєйки провів наш з вами дрон, який ми закупили та передали хлопцям на ваші донати. Тож долучайтесь, будемо контрактувати та передавати ще! Посилання на рахунки у шапці профілю. Дякую!", - также добавил ведущий.

Напомним, что популярный украинский ведущий Сергей Притула рассказал о большом фонде.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинский телеведущий Сергей Притула рассказал о силе украинского народа.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известный ведущий Сергей Притула объявил о новом сборе средств для Украины.