Молодая украинская исполнительница Michelle Andrade рассказала о прошлом годе. Популярная артистка рассказала о том, хотела бы она вычеркнуть из своей жизни прошлый год, а также о том, как важно держать тепло внутри себя.

Соответствующую публикацию Michelle Andrade обнародовала на своей странице в Instagram.

"Якщо б мене спитали, чи хотіла б я видалити цей рік зі свого життя, то я б сказала "Ніколи". Бо цей рік вніс дуже багато змін у життя кожного з нас… Інколи для того, щоб стати сільнішим, треба пройти дуже важкі випробування. В момент, коли розумієш, що це робить тебе сильнішим, починаєш реагувати на ці події без страху, а зустрічаєш їх з силою! Сила, єдність, підтримка, напевно, найголовніше, що в цьому році ми відчули! Не дозволяйте нічому й нікому відібрати ці цінні речі!", - написала Michelle Andrade.

Украинская певица призвала всегда хранить любовь и тепло внутри себя, ведь именно так можно преодолеть все преграды.

Фото Michelle Andrade
Фото Michelle Andrade

"Завджи тримайте тепло та любов усередині, й всі перепони будуть вам під силу! Дозвольте собі відчувати гарні та теплі емоції, радійте успіхам своїх рідних, близьких та друзів, бо це і є сила! У цьому році ми показали, що Україна – одна єдина та незламна країна! Пам’ятайте, що ви і є та сама незламна людина ❤️ З прийдешнім Новим роком!", - также добавила певица.

Напомним, что молодая украинская певица Michelle Andrade рассказала, каким был для нее прошлый год.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская артистка Michelle Andrade показала горячие кадры.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная артистка Надя Дорофеева рассказала о своем шраме.