Украинская телеведущая и журналистка Маричка Падалко рассказала, как в Украине прошел 330-й день войны. Ведущая рассказала о помощи для Украины, о принятии резолюции по созданию трибунала для россии, а также о ситуации на фронте.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко разместила в своем профиле в Instagram.

"✔️Сьогодні Україна отримала безпрецедентну допомогу своїх союзників, які підписали "Талінську декларацію", в якій, зокрема, зобов’язалися "надавати бойові танки, важку артилерію, засоби ППО, боєприпаси та бойові машини пехоти". Документ підписали міністри оборони Естонії, Великої Британії, Польщі, Латвії, Литви, Данії, Чехії, Нідерландів та Словаччини. Декларація також містить предметний список зброї, яку отримає Україна", - написала Маричка Падалко.

Также ведущая рассказала о том, как в Европарламенте решили создать трибунал для россии, а также о приезде в Киев главы Европейской комиссии. Кроме того, Маричка Падалко рассказала об очередном обстреле Херсона.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️Приємно, що і ми світу в такі складні для України часи можемо бути чимось корисні. Київ поділився із Таліном українським додатком "Дією". В Естонії найближчим часом запустять свій додаток "країна у смартфоні" (відео 5). Ця країна пожертвувала Україні найбільше військової допомоги відносно свого ВВП ✔️Кияни вбачають добрий знак у веселці, яка сьогодні на Водохреща з’явилася у столиці, що є доволі рідкісним явищем у січні. Загалом, синоптики кажуть, що зараз маємо найтепліший початок року за останні 143 роки (фото 6) Переможемо!", - добавила ведущая.

Напомним, что известная украинская ведущая Маричка Падалко высказалась о трагедии в Броварах.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярная телеведущая Маричка Падалко рассказала о ситуации в Соледаре.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и журналистка Маричка Падалко высказалась об обстреле Херсона.