Украинский ведущий, шоумен и блогер Александр Педан рассказал об истории Украины. Телеведущий рассказал о том, когда появилась Украина, а также о том, как он решил тщательно изучить украинскую историю.

Соответствующую публикацию Александр Педан разместил в своем профиле в Instagram.

"Коли з’явилася Україна? Як ви знаєте, зараз активно взявся за вивчення історії України і чим далі, тим більше усвідомлюю, наскільки вона тривала, багатогранна та потужна. Щоб передати всю цю міць, захотілось розібратись з @prostir.media , коли з’явилась Україна та з якого часу починає своє існування. Для багатьох іноземців Україна досі була невідомою країною "поряд із росією". На жаль, російсько-імперська пропаганда працювала на забуття України та історії її народу. Тому й не дивно, що навіть у начебто дружніх до нас країнах ширяться путінські міфи про "штучно створену Леніном" Україну", - написал Александр Педан.

По словам украинского ведущего, на сегодняшний день в мире заинтересовались настоящей украинской историей.

Фото Александра Педана
Фото Александра Педана

"Але сьогодні запекла боротьба за Україну оборонців нашої держави змушує багатьох у світі впевнитися у брехливості кремлівської пропаганди й нарешті зацікавитися справжньою історією України. Так, наша держава молода, але традиція української державності по-європейські давня й заслуговує сьогодні на те, щоб бути почутою. Разом із @prostir.media розповідаємо про витоки нашої країни та народу — історію держави, що сягає часів Русі та боротьби за існування українського народу, що триває й досі", - также написал ведущий.

Напомним, что украинский ведущий Александр Педан рассказал, как его изменил прошлый год.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущий Александр Педан рассказал об обсуждении с сыном темы войны.

Также портал "UAFINANCE" писал, что Александр Педан высказался о деоккупации Украины.