Популярный украинский телеведущий Александр Педан поднял очень важную для украинцев тему. Известный ведущий рассказал о том, как он обсуждает тему войны со своим маленьким сыном, а также о том, как правильно это делать.

Соответствующую публикацию Александр Педан разместил на своей странице в Instagram.

"Як я говорю з Маріком про війну🤔 Розумію, що наразі ця тема важлива для багатьох, адже чим довше триває війна, тим більше необхідно пояснювати та розповідати про це нашим дітям. Тому вирішив розказати про власний досвід. У перші дні війни ми боялися говорити при синові, що почалася війна, щоб він не боявся. Буквально через кілька днів їхали просто розбитою дорогою, а Марік із заднього сидіння запитав, чому така погана дорога, чи її розбомбили білоруси? Тоді зрозумів, що діти знають і чують набагато більше, ніж собі думаємо", - написал Александр Педан.

Фото Александра Педана
Фото Александра Педана

Украинский ведущий считает, что с детьми нужно говорить о войне. Он рассказал о том, как он обсуждал этот вопрос со своим маленьким сыном.

Фото Александра Педана
Фото Александра Педана

"Найголовніше, що коли говорите з дітками на цю тему, вони мають змогу теж висловити свої почуття. Тому що молодь теж дуже сильно за це все переживає. Вкрай важливо, щоб вони не тримали це всередині і всі острахи не прорвалися потім дуже негативним станом. Тому шукайте розмови з дітками. На відвертість завжди відповідають відвертістю. Не відкладайте це на потім, адже переживаєте стрес не тільки ви, а й діти теж", - также добавил украинский ведущий.

Напомним, что известный украинский ведущий Александр Педан высказался о деоккупации Украины.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярный телеведущий Александр Педан рассказал о помощи Украине.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущий Александр Педан рассказал об Украине будущего.