Знаменитый американский актер и звезда Голливуда Брюс Уиллис серьезно заболел. У 67-летнего голливудского актера обнаружили тяжелую форму деменции, которую невозможно вылечить, поэтому его состояние только ухудшается.

Соответствующую публикацию разместили на странице "zhvl_official" в социальной сети Instagram.

"💔У голлівудського актора 67-річного Брюса Вілліса лікарі діагностували одну з найважчих форм деменції – лобово-скроневу. Про це вчора повідомила родина актора в соціальних мережах "З того часу, як навесні 2022 року ми оголосили діагноз Брюса афазію, його стан прогресував, і тепер у нас є більш конкретний діагноз: лобово-скронева деменція (відома як ЛВС). На жаль, проблеми у спілкуванні – лише один із симптомів хвороби, з якою зіштовхується Брюс. Хоча це болісно, зрештою отримати чіткий діагноз – це полегшення" - зазначила у своєму дописі акторка Демі Мур", - написали в публикации.

Семья голливудского актера подчеркнула, что это заболевание невозможно вылечить, поэтому остается надеяться на лучшее.

Фото Брюса Уиллиса
Фото Брюса Уиллиса

"16 лютого на сайті Асоціації лобно-скроневої деменції з'явилася офіційна заява родини Брюса Вілліса: "На сьогодні не існує жодних методів лікування цього недугу, і ми сподіваємося, що ця реальність може змінитися в найближчі роки", – йдеться у повідомленні", - также добавили в посте.

Напомним, что известный украинский актер Тарас Цимбалюк насмешил публику снимком с коллегом Арамом Арзуманяном.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", рэпер и актер Потап поделился грустными кадрами.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинский актер Тарас Цимбалюк показал новую возлюбленную.