Известная украинская певица, ведущая и актриса Настя Каменских рассказала о том, как все изменились с начала военного вторжения российских оккупантов. Артистка рассказала, как много всего сейчас делают украинцы, и вспомнила поддержку в разных странах.

Соответствующую публикацию Настя Каменских разместила на своей странице в Instagram.

"90-й день як ми всі змінились. Наші цілі, плани, звичні дні. Ми не знали, що можна одночасно відчувати сильний біль за кожну втрату, але величезну гордість за кожного українця, який не стоїть осторонь. І від цього любов до повністю незнайомих, але ніби рідних людей Хоч фізично мільйони українців зараз далеко від дому і один одного, ми стали ще ближчими та єднішими Знаю, кожен свідомий українець робить все можливе і вдячна, що з вами ми робили стільки важливого. Закривали збори на авто для ЗСУ, амуніцію, гуманітарні потреби, донатили", - написала украинская певица.

Артистка вспомнила, как она видела глаза беженцев в Литве, где ее приняли с теплом. По словам Насти Каменских, когда она пела в разных странах, то чувствовала поддержку Украины.

Фото Насти Каменских
Фото Насти Каменских

"Якщо є можливість зробити зараз - не чекайте! Робіть сьогодні! Життя показало, що нічого не можна відкладати на “потім”. Є лише “тут і зараз” Хоч біль війни не пройде, він йде поряд з вдячністю за добрі справи, з гордістю за людей. За неймовірні історії про силу, відвагу і людяність. Це віра в майбутнє, яка дає сили. Важливо пам’ятати про тих, хто потребує допомоги і робити все можливе задля нашої країни і перемоги. Пам’ятати про втрати цієї війни. Про все ще окуповані міста. Голосно кричати про них на весь світ. Продовжувати жити - заради нас всіх, нації та країни - про це не можна забувати!", - также добавила Настя Каменских.

Напомним, что популярная украинская певица Настя Каменских поддержала всех граждан во время войны.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная артистка Настя Каменских обратилась к матерям.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певица и ведущая Настя Каменских дала интервью мексиканскому радио.