Украинская актриса и бывшая главная героиня романтического проекта "Холостячка" Ксения Мишина посвятила пост своему дню рождения. Актриса поблагодарила Бога за то, какой она стала, и рассказала о том, как она проводит день рождения в условиях войны.

Соответствующую публикацию Ксения Мишина разместила в своем профиле в Instagram.

"Друзі, сьогодні мені 33 🫶🏻 Якщо повернутися на півроку тому я б з легкістю могла перерахувати те, чого в мене немає і те, ким я ще не стала. Але сьогодні, я не витрачатиму на це дорогоцінну увагу. Сьогодні я дякую Богу за те, що в мене є і те, ким я вже стала. За те, що подарував мені досвід народитися жінкою, за те, що дозволив випробувати те, як б'ється серце малюка в утробі, за всі метелики в животі, які я відчувала в житті, за всі страхи аж до непритомності перед сценою чи іспитами, за все : "мама", "люблю" і навіть за всі "прощай"", - написала Ксения Мишина.

Она подчеркнула, что сегодня она хочет быть в каждой секунде и ценить каждый момент жизни. Ксения Мишина также добавила, что она выбирает отпраздновать жизнь.

Фото Ксении Мишиной
Фото Ксении Мишиной

"Сьогодні мені 33 і я вибираю святкувати життя. Життя, яке є. Без усіх: завтра, коли я стану/зароблю і т.д. Ми не маємо права не святкувати, після того, як Творець показав нам, як близько ходять життя і смерть насправді. Адже якщо можна робити вибір і у нас є вільна воля, значить ми можемо вибрати цінувати те, що є, радіти кожному моменту життя, якщо навіть це здається безумством. І поки у мене є цей вибір, я вирішую ризикнути і повністю розчинитись саме в цьому моменті! Happy Birthday to me 🍬", - также добавила актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Ксения Мишина рассказала о своем состоянии.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", актриса Ксения Мишина поделилась своими мыслями.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская телезвезда Ксения Мишина дала советы всем матерям.