Молодой украинский исполнитель, продюсер и композитор, музыкант MELOVIN высказался об ЛГБТ-сообществе. Артист рассказал о том, как часто сейчас обсуждают тему ЛГБТ-людей, и вспомнил, что о таких людях говорил советник главы ОП Алексей Арестович.

Соответствующую публикацию MELOVIN разместил в своем аккаунте в Instagram.

"Вже багато років поспіль у моїй демократичній Україні я спостерігаю дискусії на тему прав LGBTQ людей . Коли під час війни та бажання нашої країни стати частиною Європи, лідери думок та політики дозволяють собі гомофобні жарти та вислови - мені стає дуже соромно, що в 21 сторіччі ми досі продовжуємо розділяти людей! Як нещодавно з’ясувалось від пана @alexey.arestovich Я людина з девіаціями, з відхиленнями від норм поведінки, якщо вам більше подобається користуватись такими термінами, які не мають нічого спільного з реальністю", - написал MELOVIN.

Также украинский артист посоветовал каждому заниматься своим делом и не касаться тем не по профилю. Кроме того, MELOVIN призвал людей не осуждать людей по разным критериям.

Фото Melovin
Фото Melovin

"Давайте бути освіченими, сучасними та не ділити та цькувати людей за їх кольором шкіри, релігією, гендерною ідентичністю та сексуальною орієнтацією. Ми всі разом на одному фронті працюємо задля спільної мети- жити у своїй вільній від орків Україні!", - также добавил популярный певец.

Напомним, что молодой украинский певец MELOVIN дал откровенное интервью.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известный певец MELOVIN раскрыл всю правду об Оксане Марченко.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярный артист MELOVIN посетил детский дом.