Известная украинская телеведущая, звезда трэвел-шоу "Орел и Решка", ведущая программы "Хто зверху?" Леся Никитюк показала видео с маленькими детьми. Она рассказала о размещении вынужденных переселенцев и о жизни детей в условиях войны.

Соответствующими видео Леся Никитюк поделилась на своей странице в Instagram.

"За час інснування нашого прихистку, нам вдалося розмістити у приміщенні початкової школи майже 3000 вимушених переселенців! 320 дітей і 84 тварини. Багато сімей залишилось жити у Хмельницькому і області… у них все добре. Чоловіки влаштувались на роботу, мами виховують дітей) Старші дітки зростають і допомагають батькам доглядати молодших..ви би знали як це мило, як вони турбуються один про одного, змінюють памперси …і не кривляться😁, діляться іграшками, лізуть на сусідську черешню, щоб нарвати її своєму братику чи сестричці💔", - написала Леся Никитюк.

По словам украинской телеведущей, дети знают, что они находятся не дома, но их дома ждут родные люди. Также Леся Никитюк рассказала о рождении шестого ребенка в одной семье в Хмельницкой области.

Фото Леси Никитюк
Фото Леси Никитюк

"Наймолодші роблять перші кроки і починають говорити свої перші слова. Діти знають що вони не вдома.. але вони знають, що десь там.. на них чекають бабусі й дідусі, і що вони скоро повернуться. Нещодавно в одній родині з Чаплинки народився ще один козак🥰 Назвали Богдан, він шоста дитина! А так як народився він на Хмельниччині, його сміливо можна називати Богдан Хмельницький😇🙏", - написала также ведущая.

Напомним, что популярная украинская телеведущая Леся Никитюк показала настораживающее фото.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная ведущая Леся Никитюк обратилась ко всем женщинам.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская телезвезда Леся Никитюк поделилась трогательным видео.