Экс-ведущий программы "Орел и Решка", популярный украинский телеведущий Андрей Бедняков высказался о тех, кто ездит заграницу. Известный ведущий рассказал о том, как украинцы заграницей продолжают жить в своей стране и о том, чего хочет добиться рф.

Соответствующую публикацию Андрей Бедняков обнародовал в своем аккаунте в Instagram.

"Ніколи не думали Чого людина, виїзджаючи з країни, продовжує "жити в ній" тільки закордоном ? Продовжує Їсти ті самі страви, слухати ту саму музику, розмовляти тією самою мовою.. Особливо показовий,для мене,приклад цього- Це Брайтон Біч, що в Брукліні, Нью Йорк Здавалось б: Люди переїхали Бозна-коли , але живуть ще в "тій країні", з якої переїхали Всі ті ж самі вивіски на магазинах,смажені пиріжки на вулицях, Олів’є в супермаркетах, ті самі "дубльонки" та шуби. Афіші Кашпіровського на будівлі театру .Ті самі зачіски", - написал Андрей Бедняков.

Также украинский ведущий рассказал о культурной ассимиляции и об английском языке. По словам Андрея Беднякова, россияне хотят, чтобы в Украине все говорили на одном языке.

Фото Андрея Беднякова
Фото Андрея Беднякова

"Так от: країна, яка зараз напала на Україну ( це Росія , часом хто забув ) так само хоче, щоб всі продовжували говорити однією мовою. Щоб люди не любили свою ТЕПЕРІШНЮ країну більше ніж МИНУЛУ. А ті хто "культурно асимілювався" - нацисти! Бо треба ж Щоб всі знову ходили з одними зачісками, їли смажені пиріжки на вулиці та розраховувалися за них однією валютою "Адін народ" же ж Але,нажаль, влада Росії ніяк не може зрозуміти, що країна, яку вона хоче відтворити, вже давно в минулому.. а та країна, куди свого часу виїхали емігранти, чомусь як і раніше, на два кроки попереду…🤷🏻‍♂️ Тримаємось, Рідні 💙💛", - также добавил украинский ведущий.

Напомним, что популярный украинский ведущий Андрей Бедняков показал разрушенный Харьков.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинский телеведущий Андрей Бедняков обратился к российскому народу.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущий Андрей Бедняков высказался об ущемлении русского языка.