Известный украинский музыкант и солист рок-группы "Друга Ріка" Валерий Харчишин рассказал о своих концертах. Популярный артист вспомнил очередной концерт в честь Дня Независимости Украины, где его начали осуждать сторонники оккупантов.

Соответствующим постом Валерий Харчишин поделился в своем аккаунте в Instagram.

"У 90-ті, для нас, русифікованих українців, 24 серпня - був звичайним вихідним днем. У 2000-ні, з кожною революцією, дата набувала сенсу і ваги. Ми перманентно боролися за право бути собою, а не колонією північного сусіда, Тихо, а іноді "на все горло". Часом з кров’ю… У 2012 році для святкування Дня Незалежності, ми (@drugarika), були запрошені тодішнім режимом для виступу на Майдані Незалежності. Для тих колоніальних чиновників у дорогих костюмах, 24 серпня був, є і залишився звичайним вихідним. Для нас - вже ні", - написал Валерий Харчишин.

Украинский исполнитель вспомнил, как он купил свою первую вышиванку, хотя он не очень любит этническую одежду. Валерий Харчишин рассказал о том, как его начали осуждать сторонники оккупантов.

Фото Валерия Харчишина
Фото Валерия Харчишина

"Деякі з них були настільки тупі(особливо найбільший з них), шо навіть, не відреагували на слова з пісні Назавжди: "Не в моїх планах слухати Хама..", якими я звертався до Януковича . Мабуть тому, шо тим білковим створінням здавалося, шо це вони тут назавжди, тобто "навсєгда". Але ми прогнали цих шакало-гієн. Назавжди. Прожнемо і їхніх хазяїв пастухів. Ті, хто прийшов сіяти смерть - безумовно її знайдуть, де б вони не були. Ми ж створені для життя. І неодмінно ЖИТИМЕМО у вільній, могутній і НЕЗАЛЕЖНІЙ країні. СЛАВА УКРАЇНІ!", - также добавил украинский артист.

Напомним, что украинский рок-артист и музыкант Валерий Харчишин рассказал, как оккупанты сожгли его дом.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", британский певец Элтон Джон поддержал Украину.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинский музыкант Андрей Хлывнюк насмешил публику своим танцем.