Украинский исполнитель и ведущий Владимир Дантес рассказал о новой песне, которая была написана во время войны. Популярный артист рассказал о том, что говорится в его новой песне, а также поделился историей одного военного, который женился во время войны.

Соответствующую публикацию Владимир Дантес обнародовал в своем профиле в Instagram.

"Not A Refugee Я писав цю пісню у квітні, після того як в черговий раз слухав історії своїх друзів, які знаходились не в Україні. Всі, всі як один хотіли скоріше повернутись до дому. До свого звичного життя. І в усіх цих розмовах був біль. Біль через те, що залишили свої домівки, кохання, роботу, родину, все. Але згодом дехто повертався в Україну, і це були найщасливіші розмови і почуття. Вони були в ейфорії від того, що знов дихали українським повітрям. Це була радість, яку не могли перебити сирени. Бо вони були поруч з близькими ❤️", - написал Владимир Дантес.

Также украинский артист рассказал о том, сколько грусти есть на сегодняшний день. Владимир Дантес рассказал историю одного военного, который женился в военное время.

Фото Владимира Дантеса
Фото Владимира Дантеса

"Я спілкувався з військовим, який одружився під час війни. Так от він сказав, що навіть, коли наші захисники "виїжджають на нуль" і чують позитивні пісні — вони вискакують з тачки й починають танцювати. Тому що інакше просто не можуть, потрібно себе підбадьорювати. Not A Refugee вже на всіх музичних платформах, і я буду дуже радий, якщо те, про що я співаю, відгукнеться у вас десь всередині", - также добавил украинский певец.

Напомним, что популярный украинский певец Владимир Дантес вместе с Дашей Кацуриной заинтриговали публику своим заявлением.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинский артист Владимир Дантес трогательно обратился к родной маме.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певец и ведущий Владимир Дантес рассказал о том, как его обвиняют в ненависти к россиянам.