Молодая украинская певица, настоящая интернет-сенсация и автор песен Jerry Heil рассказала о расставании. Популярная артистка рассказала о том, как она попрощалась с агентством, который обеспечивала ей пиар, а также организовывала концерты.

Соответствующую публикацию Jerry Heil обнародовала на своей странице в Instagram.

"Хто запустив цей тренд на розставання і чому його підтримали майже всі мої знайомі, я не знаю. Але на всякий випадк, щоб не вибиватися з маси, я теж вирішила припинити стосунки.. Після цього рішення треба було вирішити лише одне: з ким. Хлопця у мене не було. Тому ще півроку тому ми припинили співпрацю з компанією Secret Service — агенцією, що забезпечувала мені піар, концертні та інші послуги. Такий ліричний вступ. А якщо по суті, то я дуже вдячна команді @secretservice_ea та @mikeyasinsky за майже три спільних роки!💙🫡", - написала Jerry Heil.

Также украинская певица рассказала о том, как ей удалось "выйти в люди" и благодаря кому она это сделала.

Фото Jerry Heil
Фото Jerry Heil

"Війна викинула мене з бульбашки в новий світ. В ньому я побачила свою справжню ціль: проторити шлях українській музиці в світову поп-індустрію. Прокласти місточок для молодих поколінь музикантів. Зробити так, щоб ті 200.000+ народних пісень, які ми маємо, використовували в своїх треках музиканти з усього світу! Це реально💙💛 Я збираю команду фрешменів, які є представниками нового покоління! Серед них вже @taras_seb та ще дехто, про кого розповім вам зовсім скоро! Впевнена, що здивуємо вас!", - также добавила певица.

Напомним, что молодая украинская певица Jerry Heil исполнила молитву на женском собрании.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская артистка Jerry Heil рассказала о коллаборации с немецкой певицей.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певица и автор песен Jerry Heil вспомнила первое утро войны.