Известная украинская актриса и героиня сериала "Однажды под Полтавой" Анна Саливанчук обратилась к женской половине. Популярная актриса рассказала о том, как быть счастливой мамой, и поделилась очень важной притчей.

Соответствующую публикацию Анна Саливанчук разместила на своей странице в Instagram.

"Як бути щасливою мамою!!! Не забувайте приділяти час собі, бо якщо хоч годинку ви не будете робити, що хочете саме ви- ви збожеволієте 💛💙 Одягніть сукню, костюм , нафарбуйтесь, танцюйте, читайте, дивіться фільм, займіться спортом, сходіть на масаж, прогуляйтесь на самоті- і ви зрозумієте , що життя прекрасне🙏🏻 У мене перша зйомка під час війни для себе , відчути себе гарною, сексуальною і просто жінкою. Ви не повірите, але так,я теж втрачаю себе , свою впевненість свою жіночність , бути в постійному страху майбутнього, постійно переживати та плакати- ось що ми з вами робимо останні 7 місяців🥲", - написала Анна Саливанчук.

Также украинская актриса рассказала женской половине своей публики очень важную притчу. Анна Саливанчук рассказала, как одна мать, которая имела много детей, пыталась всегда заработать деньги, из-за чего она постоянно кричала на детей.

Фото Анны Саливанчук
Фото Анны Саливанчук

"Тепер мама поверталася з базару з солодкими подарунками для дітей. Діти були дуже задоволеними подарунками. А мати на деякий час закривалася у своїй кімнаті. І просила нікому її в цей час не турбувати. Дітям було цікаво, що ж робить мати в своїй кімнаті. Замку на дверях, звичайно ж, не було. Одного разу вони порушили заборону і заглянули до мами. Вона сиділа за столом та … пила чай … з шоколадними цукерками! – Матусю, що ти робиш? А як же ми? – обурено закричали діти. – Тихо, діти, тихо! – важливо відповіла мати. – Не заважайте мені! Я роблю вам щасливу маму!💛💙💋", - также добавила актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Анна Саливанчук обратилась к защитникам.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская телезвезда Анна Саливанчук рассказала о влиянии войны.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная актриса Анна Саливанчук показала, как она расслабляется.