Известный украинский телеведущий и блогер, шоумен Алексей Дурнев посвятил свой пост Дню ВСУ. Популярный ведущий поздравил каждого украинского защитника, волонтера и тех, кто вносит донаты на помощь Украине.

Соответствующую публикацию Алексей Дурнев разместил в своем профиле в Instagram.

"Шановні, сьогодні День Збройних сил України. Я вітаю наші ЗСУ. Ви – наші титани, наш захист, гордість, впевненість і віра. Ви зараз там – в засніжених окопах, але ви всюди. Ви там, навіть ще не уявляєте, яким міцним стрижнем кожної буденної справи українців ви стали. Ви у кожній ранковій чашці кави, у кожному листі Святому Миколаю, у кожному "добре, завтра о 18:00 я вільний, йдемо в кіно". Ця неосяжна сила вашої незламності – щоденне диво. Його більше не треба шукати, воно ось тут, поруч. Піксельне", - написал Алексей Дурнев.

Также украинский ведущий поздравил всех волонтеров и всех тех, кто вносит донаты на помощь украинской армии.

Фото Алексея Дурнева
Фото Алексея Дурнева

"Я вітаю наш інформаційний фронт. Галас у мережі, мітинги, статті – ця інформаційна робота важлива, як ніколи. Ви не даєте ледачому світу забути про злочини країни-терористки та тримаєте в тонусі громадськість, яка "не хоче неприємних новин, а хоче нове шоу на Netflix, бо "Венздей" вже подивилася". Ви й самі інколи хочете просто забити на все, але читаєте, читаєте, читаєте, ридаєте три години, збираєтеся і пишете, пишете, пишете про біль і неосяжне зло. Кожен свідомий українець зараз, без перебільшень і лестощів – захисник. Це ваше свято. Я бажаю вам сил і дякую за нашу перемогу. Вона вже ось-ось❤️🇺🇦", - также добавил ведущий.

Напомним, что популярный украинский телеведущий Алексей Дурнев поддержал украинцев во время отключения света.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известный ведущий Алексей Дурнев рассказал о конфликтах среди украинцев.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущий и блогер Алексей Дурнев призвал украинцев вместе бороться со злом.