Популярный украинский актер и герой множества сериалов Тарас Цимбалюк рассказал о новогоднем настроении. Известный актер рассказал о том, что сейчас происходит в Украине, а также о том, как всем украинцам хочется праздника.

Соответствующую публикацию Тарас Цимбалюк обнародовал на своей странице в Instagram.

"Новорічний вайб - ілюзія ? Звісно. Ну, в якійсь мірі. Символізм цього фото відображає настрій українців, щодо новорічних свят. В душі нам усім хочеться свята. Хочеться мирної буденності. Того прекрасного побуту, котрий ми мали і, як виявилось,тепер частіше згадуємо та ще сильніше цінуємо. Все, що було з нами в мирний час, зараз згадується, як з попереднього життя. Нас усіх настільки сильно прибили лютневі обставини, що мирний час - це як спогади з глибокого дитинства. Це щось блаженне… щось прекрасне та безтурботне… це подих внутрішньої свободи... це Мама і Тато…", - написал Тарас Цимбалюк.

По словам украинского актера, пока идет война, украинский народ будет испытывать душевное беспокойство.

Фото Тараса Цимбалюка
Фото Тараса Цимбалюка

"Ворог не розуміє, що чим більше ми сидимо в темноті, тим краще видно, які вони п*дараси. Фразу наших дідусів та бабусь : "до війни/після війни" тепер і ми будемо фіксувати як глибокий екватор. Я пам’ятаю вираз обличчя і, особливо, очі Дідуся, котрий згадував про ці події десятки років потому… то карбуюється назавжди. Але, разом з тим, не дивлячись на реальність, ми повинні створити свято для наших близьких. Ми повинні зустріти новий рік, котрий усім нам принесе найочікуваніше. Однозначно готуйте свято для своїх рідних, діток… Обов’язково загадайте бажання і проведіть ці дні з рідними душами", - также добавил украинский актер.

Напомним, что популярный украинский актер Тарас Цимбалюк показал откровенные кадры.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известный актер Тарас Цимбалюк рассказал о своем новом проекте.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинский актер Тарас Цимбалюк вспомнил студенческие годы.