Известный украинский актер Тарас Цимбалюк написал важный пост в честь своего дня рождения. Популярный актер рассказал о том, какие эмоции он испытывает в день своего рождения, а также поблагодарил свою аудиторию за поддержку.

Соответствующую публикацию Тарас Цимбалюк разместил в своем профиле в Instagram.

"Мені сьогодні стукнуло 33. Ранок - ще той сьогодні… Настрій, звісно, святковим назвати важко, але, як не крути, життя кожного з нас продовжується. Мені є за що дякувати долі… однозначно маю вкотре вклонитися своїм батькам… я ціную своїх близьких та друзів, де б вони зараз не були… Воїни ЗСУ - Герої сучасності, шана котрим піде у вічність! А ще, я пишаюсь своїм народом, котрого зараз об’єднує лише одне бажання і, як усім нам відомо, його здійснення - лиш питання часу…", - написал Тарас Цимбалюк.

Также украинский актер поблагодарил своих поклонников, которые верили в него. Тарас Цимбалюк рассказал о том, что он хочет в новом году, и поблагодарил за отношение.

Фото Тараса Цимбалюка
Фото Тараса Цимбалюка

"Дякую, що кожен, як би зараз склално не було, зайняв свій стрій і, як може, наближає той найбажаніший день! Не забувайте, що ми - українці - давній народ з глибокою історією! Ми нащадки Великих : Ярослава Мудрого, Вересая, Леонтовича, Котляревського, Шевченка, Франка і ще сотні геніїв та легенд. Бажаю собі сконцентруватися на вірі в себе та оптимізмі, котрий зараз є єдиним ключем до майбутнього! Друзі, дякую вам! Дякую, що поруч ❤️ фото : @dan_yarovoy", - также добавил актер.

Напомним, что известный украинский актер Тарас Цимбалюк рассказал о новом проекте.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинский актер Тарас Цимбалюк вспомнил студенческие годы.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярный актер Тарас Цимбалюк обратился к украинцам.