Украинская телеведущая и актриса Лилия Ребрик рассказала о том, насколько тяжелым был год. Популярная ведущая рассказала о том, как украинцы повзрослели из-за войны, а также пожелала каждому украинцу вернуться домой и никогда не слышать звуки взрывов.

Соответствующую публикацию Лилия Ребрик разместила на своей странице в Instagram.

"Це був дуже важкий рік. Та який там рік! Суцільне 24 лютого довжиною у 10 місяців. Проте саме цього важкого року ми стали, як ніколи сильними, міцними, єдиними і незламними. Ми всі стали не на рік - на вічність старшими! Ми єдині навіть у своїх бажаннях: кожен українець де б він не був - мріє про нашу перемогу! І я впевнена, у році прийдешньому ця мрія обов’язково здійсниться! Я бажаю у 2023 кожному і кожній повернутися додому, відкрити СВОЇМИ ключами СВІЙ дім, вдихнути його дуже особливий щемливий запах, наповнити ароматами улюблених справ, затишком, чистотою і звучанням голосів - ваших, ваших дітей, ваших друзів і родин", - написала Лилия Ребрик.

Украинская ведущая пожелала каждому украинцу вернуться в свой родной дом и никогда больше не слышать звуки взрывов.

Фото Лилии Ребрик
Фото Лилии Ребрик

"Нехай кожен з нас відбудує зруйноване, віднайде втрачене, по маленьких шматочках знову збере себе і піде далі - жити, радіти, сміятися, будувати плани і дякувати тим, завдяки кому це стало можливим. Я всім серцем мрію, щоб 2023 був роком без тривог - повітряних, внутрішніх, байдуже яких - нехай він просто буде безтривожним! Ми заслуговуємо на це і саме так і буде! З новим роком! Вітайте одне одного в коментарях і нехай Всесвіт почує наше бажання🙏", - добавила ведущая.

Напомним, что украинская ведущая Лилия Ребрик рассказала о своей поездке к больным детям.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", телеведущая Лилия Ребрик рассказала о своей дочери.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и актриса Лилия Ребрик обратилась к украинским защитникам.