Популярный украинский актер Тарас Цимбалюк высказался о российском народе. Известный актер обратился к публике, в особенности, к тем, кто поддерживает Советский Союз, а также рассказал о том, насколько ужасным был этот период для Украины.

Соответствующую публикацию Тарас Цимбалюк разместил в своем профиле в Instagram.

""Дружба народів" чи тюрма народів ? Сьогодення продовжує бити по голові. Спускаючись сходами, перебирав у голові думки, що ми повинні безмежно "дякувати" нашому, прости господи, сусіду… Якщо серед моїх підписників є "вєлікіє покровітєлі" совка, то хочу сьогодні знову повернутись до цієї теми. Чому я вкотре червоним хочу підкреслити цей страшний для України період ? - бо концентрація горя тоді просто зашкалювала : голодомори, втягування у війни, репресії, розстріляне відродження, депортація, тотальна русифікація і, як наслідок, знищення всього українського… Станція метро і арка "Дружби народів" мені мозолила очі з перших візитів до столиці. Зараз, певне, вже не треба розжовувати, чому ?", - написал Тарас Цимбалюк.

Украинский актер рассказал о том, что тюрьма народов постоянно существовала, а также вспомнил о Голодоморе.

Фото Тараса Цимбалюка
Фото Тараса Цимбалюка

"Там Мустанг, тут недоавто - Запорожець. Великі драматурги: Гауптман, Піранделло, Б. Шоу отримували у свій час Нобеля, а їх сучасник - Микола Куліш - концтабір і розстріл. Таких випадків сотні. До речі, того ж дня було вбито Леся Курбаса, Підмогильного і ще десятки Великих Українців. Голодомори - просто нема слів…Скажу одне : за півтора роки ЗАГИНУЛО 7-10 МІЛЬЙОНІВ УКРАЇНЦІВ. Також багато питань до участі українців у другій світовій. Дякуючи совку, ВІД 2 ДО 5 МІЛЬЙОНІВ УКРАЇНЦІВ БУЛО ВБИТО. Війну проти України у 14му та лютому 22го почали створіння, котрі є "шлейфом" сталінізму у яскравому прояві. От вам і гр**баний совок", - также добавил актер.

Напомним, что украинский актер Тарас Цимбалюк высказался о любви.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярный актер Тарас Цимбалюк рассказал о фильме со своим участием.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известный актер Тарас Цимбалюк показал свою новую девушку.