Известная украинская ведущая Екатерина Осадчая высказалась о жизни до войны. Популярная телеведущая рассказала о том, как до полномасштабной войны проходила её пятница, и выразила уверенность в том, что все в скором времени вернется.

Соответствующую публикацию Екатерина Осадчая разместила в своем профиле в Instagram.

"П’ятниця і війна…. П‘ятниця до 24 лютого завжди для мене була робоча, адже в п‘ятницю весь час відбувалися заходи де ми працювали, а ще п‘ятниця була днем, коли зустрічалися з друзями, планували вихідні, іноді кудись збиралися з’їздити, чи навіть летіли, якщо дозволяв час Здавалося б це було в іншому життєвому вимірі … Тепер дні не поділяються на дні тижня, а просто паеретворилися на "….день війни" Чи на часі зустрічатися з друзями, чи ходити на побачення, чи на часі дозволяти собі п‘ятниці чи вихідні?", - написала Екатерина Осадчая.

Также украинская ведущая выразила надежду на то, что нормальная жизнь в скором времени вернется.

Фото Екатерины Осадчей
Фото Екатерины Осадчей

"Думаю,що так, але звичайно у рамках, не забуваючи, що значні витрати і веселощі не на часі … Я знаю, що ми повернемося до наших п‘ятниць і життя з дрібними турботами, але завжди будемо пам‘ятати, що страшно рахувати дні війни, замість днів тижня…. Квіти піднімають настрій в будь-який день, а мімоза нарадує, що скоро весна Як ваша п‘ятниця, що робите цього вечора?", - также добавила украинская ведущая.

Напомним, что украинская телеведущая Екатерина Осадчая показала милое фото с Юрием Горбуновым.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярная ведущая Екатерина Осадчая рассказала о своем проекте.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская ведущая Екатерина Осадчая вспомнила, как ездила в Крым.