Известный украинский ведущий и блогер Алексей Дурнев обратился ко всем украинцам. Популярный ведущий рассказал о том, как украинцы за год смогли объединиться, и призвал помогать украинской армии.

Соответствующую публикацию Алексей Дурнев разместил в своем профиле в Instagram.

"Шановні, я знаю, як ви втомилися. Вже рік (цілий рік, уявіть!), як всі українці працюють єдиним фронтом проти зла, що вилилося з боліт на нашу золоту землю. Це зло липке, жорстоке, гниле. Але ми його знищуємо нашою силою лобові до себе і своєї країни. Чи важко це? Кабздець як. Важко кожного дня бути мужніми. Бути сильними. Бути героєм – це дуже важко. Насправді ми не народжені для війни. Нам слід насолоджуватися життям і сратися у фейсбуці через якісь маленькі дурощі – окріп до кави та доречність арки з повітряних кульок на відкритті магазину колготок на Яр Валу. Замість цього ми воюємо. Втрачаємо найкращих. Сумуємо за рідними. Мріємо про звичайну тишу. Це боляче", - написал Алексей Дурнев.

Популярный украинский ведущий также призвал поддерживать украинскую армию.

Фото Алексея Дурнева
Фото Алексея Дурнева

"Це сильні люди з величезними серцями та чудовим майбутнім. Коли важко, думайте про себе після війни. Яка людина там? Що вона відчуває? Де вона працює? Як вона розповідає про свою Україну закордоном та гостям рідного міста? Наскільки сильно тепер вона любить прості речі, які її оточують удома? Думайте про це та продовжуйте наближати це життя. Підтримуйте армію. Бережіть близьких. Продовжуйте волонтерити та допомагайте волонтерам. Вірте у нашу країну. Будьте добрими до тих, хто цього дуже потребує. Просто будьте тим, ким ви стали за цей рік. Перетворення неймовірне, і ніщо ніколи не відбере у вас цю суперсилу – бути українцем. Втомилися? Вилаялися, зробили собі чай, пішли далі спасати планету від ср*ки. Хто, як не ми?🇺🇦", - также добавил ведущий.

Напомним, что популярный украинский ведущий Алексей Дурнев обратился к украинским воинам.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", телеведущий Алексей Дурнев поддержал украинцев.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущий и блогер Алексей Дурнев рассказал о конфликтах среди украинцев.