Известная украинская актриса Наталья Денисенко обратилась к своему супругу. Популярная актриса поздравила своего мужа с днем рождения и рассказала о том, в каких условиях оно проходит.

Соответствующую публикацию Наталья Денисенко разместила в своем аккаунте в Instagram.

"Сьогодні день народження у мого чоловіка @andreyfedinchik 🤍 Захисника України, заслуженого артиста України , талановитого актора, скромної і дуже справедливоі людини, чудового батька, палкого коханого🤍🤍🤍 Чоловіка - яким можна пишатися! Так, Андрій Федінчик - хоч ти не ідеальний (але це я тобі казала у всі дні😅, а сьогодні твій день народження))), я все одно ніколи не втомлювалася нахвалювати тебе (хоч ти і не любиш це), і говорити що ти - НЕЙМОВІРНА ЛЮДИНА 🤍", - написала Наталья Денисенко.

Украинская актриса вспомнила, как в прошлом году она в бомбоубежище поздравляла своего супруга.

Фото Натальи Денисенко
Фото Натальи Денисенко

"В минулому році я вітала тебе, коли ми ховалися з синочком в підвалі від російських ракет, ти лежав в спальному мішку і усміхався … В цьому році тебе привітали твої побратими сюрпризом який я змогла передати тобі у відрядження, хоча ти і забороняв… Але ти заслуговуєш на свято! Заслуговуєш на кращі ролі, на прекрасне життя, на щастя, любов , і повагу оточуючих! З днем народження, коханий! Я вірю , що наступне , все ж ми будемо відмічати як справжнє свято 🙏🏻🤍", - также добавила актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Наталья Денисенко рассказала, где находится ее супруг.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская актриса Наталья Денисенко рассказала о разлуке с мужем.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная телезвезда Наталья Денисенко обратилась к украинцам.