Известный украинский ведущий и журналист, ведущий программы "Мир наизнанку" Дмитрий Комаров рассказал о своей работе. Популярный телеведущий рассказал о своей экспедиции и о том, как важно показать свой материал всему миру.

Соответствующую публикацию Дмитрий Комаров разместил в своем аккаунте в Instagram.

"Нашу експедицію до Колумбії перервало повномасштабне вторгнення Росії. Я повернувся з Боготи до Києва приблизно за тиждень до страшного ранку 24.02. І дуже сподівався, що найстрашніше, всупереч прогнозам, не станеться. Ми з операторами вирішили тримати руку на пульсі та поки не скасовувати плани - в перших числах березня повернутися в Колумбію і завершити зйомки. Звичайно, з ранку 24.02 про закордонні зйомки вже не було навіть думок. Закордон став минулим. Я пішов знімати війну. Колумбійський матеріал залишився на полицях майже безлюдного офісу", - написал Дмитрий Комаров.

Украинский журналист также рассказал о своем долге и о том, как важно показать этот материал.

Фото Дмитрия Комарова
Фото Дмитрия Комарова

"Ми з командою почали працювати, і до кінця року обробили весь матеріал, який знімався в Колумбії кілька місяців поспіль, з осені 2021 по лютий 2022. Ми зробили колумбійский сезон. Я дуже хочу, щоб ці нові програми подарували радість всім, хто любить подорожі. Щоб допомогли на годину в тиждень повністю відволіктись від страшної реальності, ракетних обстрілів, повітряних тривог та сумних новин і думок. Дуже важливо навчитися жити під час війни. І новий сезон "Світу навиворіт", - це маленький вклад нашої команди в емоційний стан українців, "телевізійне заспокійливе". Зазделегідь вдячний вам за перегляд. Дивіться завтра, у п’ятницю, 3 березня о 19-30 на 1+1 Україна🇺🇦", - добавил ведущий.

Напомним, что популярный украинский ведущий Дмитрий Комаров рассказал о своем авторском проекте.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", телеведущий Дмитрий Комаров показал фото жилого дома в Харьковской области.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущий и журналист Дмитрий Комаров высказался о российской мобилизации.