Молодая супруга известного украинского ведущего Григория Решетника Кристина поделилась теплым снимком со своим мужем. Женщина рассказала о том, как редко она видит своего мужа и о том, как ей тяжело не видеть его по несколько недель.

Соответствующую публикацию Кристина Решетник обнародовала на своей странице в Instagram.

"Знаю, що так обійняти свого коханого, зараз мріють українки по всьому світу😭Гріша зараз постійно їздить між Києвом та Івано-Франківськом. Ми можемо не бачитися по декілька тижнів. Але, порівнюючи з тим, що відчуває половина усього населення України, це - дрібниці 🥺 90% моїх подруг за кордоном, а чоловіки залишись тут. І коли спілкуюсь з ними, не можемо стримати сліз, бо це так гірко, коли діти не бачать своїх татусів і щодня поглядом шукають їх в натовпі, коли жінка чекає на дзвінок коханого, або вона телефонує, а він не бере слухавку", - написала Кристина Решетник.

Также она рассказала о том, как она восторгается такими семьями, женами и мужьями. Кроме того, жена Григория Решетник обратилась к публике, задав им важные вопросы.

Фото Григория Решетника
Фото Григория Решетника

"Це дуже складно насправді! І я щиро захоплююсь цими сім’ями, дружинами та чоловіками! Я так не змогла б, тому навіть не розглядала варіанту поїхати кудись без нього… Поділіться, як зараз складаються ваші стосунки? Чи з коханими ви, чи на відстані? Як часто бачитесь з рідною людиною?", - также добавила супруга ведущего.

Напомним, что известный украинский ведущий Григорий Решетник обратился к публике.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущий Григорий Решетник вспомнил общение с крестной, которая поддерживает войну.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинский телеведущий Григорий Решетник рассказал о жизни во время войны.