Украинская телеведущая и ведущая популярной программы "Право на власть" Наталья Мосейчук рассказала о конференции. Известная ведущая рассказала о жизни украинцев под обстрелами оккупантов и о том, каким будет будущее у Украины.

Соответствующую публикацию Наталья Мосейчук разместила в своем профиле в Instagram.

"Цьогоріч відбувається вже друга конференція лікарняних вчителів. Дякую, що ви працюєте! Вже друга наша зустріч - в онлайн форматі. Мрію, що наступну вже проведемо, дивлячись один одному в очі і міцно обіймаючись. А поки шість місяців війни. Вона у самому розпалі і ми живемо не відриваючи очей від інформаційних стрічок та з увімкненими сигналами тривоги на телефонах. Поміж тим…ми працюємо, а головне будуємо плани. Це приголомшує весь світ. Їм здавалася нереальною посівна під ракетними обстрілами. І вони вважають абсолютними героями освітян, які не кинули своїх дітей і без перерви на війну продовжують вчителювати. Герої. Ви. Ви просто цього ще не усвідомлюєте!", - написала Наталья Мосейчук.

Также украинская ведущая рассказала о речь одного российского пропагандиста, а также о душевном состоянии каждого украинца.

Фото Натальи Мосейчук
Фото Натальи Мосейчук

"Щодо майбутнього. Ми всі віримо. Але не повинно бути сумнівів у тому, що попереду - тяжка праця. Вже зараз варто думати над реформою шкільної освіти. Ми крокуємо у Євросоюз, а, значить, наша система освіти має бути в певному сенсі, під’єднана і познайомлена із системою освіти в Європі. Прохання до вас: обстоюйте категорично український вдалий досвід в освіті. Надія на вас. На освітян відданих професії. За що вам величезна подяка. Понад 200 учасників конференції, 2 дні важливих знань, обговорень дискусій. Пишаюся вами усіма!", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная украинская телеведущая Наталья Мосейчук рассказала о войне.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская ведущая Наталья Мосейчук рассказала о нападении.

Также портал "UAFINANCE" писал, что телеведущая Соломия Витвицкая показала закулисье своей работы.