Молодая украинская актриса и звезда семейной комедии "Сваты" Анна Кошмал посвятила новый пост украинскому языку. Известная телезвезда рассказала об украинском языке и о том, как вторжение россии в Украину перевернуло ее жизнь.

Соответствующую публикацию Анна Кошмал разместила в своем профиле в Instagram.

"Коли Мишко народився, ми з чоловіком вирішили, що його першою і єдиною мовою вдома буде українська. Напевно, це було перше моє свідоме рішення у такому юному віці і таке важливе. Повномасштабне вторгнення на нашу землю нас розбудило та навіки знищило отруйні ілюзії. 6 місяців. Вчора ввечері я вклала малого спати, а сама сіла на підвіконні і дивилася в темне поле, що заповнювалось чисельними сиренами. Аналізувала своє минуле, свій шлях. Багато що стало на свої місця", - написала Анна Кошмал.

Также украинская актриса подчеркнула, что она всегда шла за внутренним голосом. По словам Анны Кошмал, правда на стороне украинцев, поэтому важно продолжить бороться.

Фото Анны Кошмал
Фото Анны Кошмал

"Радію, що завжди йшла за покликом внутрішнього голосу і сили зверху завжди відводили мене від небажаного. Я тут тому, що відчуваю їх сильну підтримку. Я тут тому, що можу надати підтримку своїм. І я знаю, що все у нас буде добре! На нашому боці правда, тож з чистим сумлінням ми продовжуємо боротьбу і неодмінно перемога за нами! Рости, розквітай у незалежності, моя країно, сьогодні ти сильна і свідома, як ніколи!", - также добавила украинская актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Анна Кошмал поделилась трогательной историей.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская телезвезда Анна Кошмал рассказала о возвращении домой.

Также портал "UAFINANCE" писал, что звезда украинского телевидения Анна Кошмал рассказала о своей жизни в военных условиях.