Известный украинский певец и музыкант, актер Сергей Бабкин рассказал о том, насколько разными бывают люди. Популярный артист рассказал, как кому-то неважен результат, а кто-то, наоборот, не может жить без какого-то результата.

Соответствующую публикацию Сергей Бабкин разместил на своей странице в Instagram.

"Ми звикли насолоджуватись плодами важкої праці. Не тільки своєї, але і чиєїсь. Це стало звичним, такий порядок речей нас цілком влаштовує. Багатьох не цікавить ким, коли, де і за яких обставин було посаджено насіння, скільки часу воно зростало, скільки разів його поливали, удобрювали і очищали від бур'янів. Всі ці подробиці не приносять нам користі. Принаймні, дехто так вважає… Для тих, хто щось творить або, іншим словом, створює, найважливішим є саме процес. Він є основоположним у розкритті, розширенні та пізнанні осмисленого руху вперед. Результат для такого роду людей — це на зразок кінцевої зупинки у маршруті", - написал Сергей Бабкин.

По словам украинского артиста, есть и те, которым в обязательном порядке нужно получить результат.

Фото Сергея Бабкина
Фото Сергея Бабкина

"Є очікуючі, а є рухомі. І справа зовсім не в тому, хто з них кращий, а хто гірший. Тому що обидва ці заняття складні. Для того, щоб вміти чекати, потрібно мати величезне терпіння. А щоб перебувати в постійному пошуку, потрібно мати неймовірну витримку. А найголовніше, що це зв'язка. Немає одних без інших. Треба зрозуміти хто ти і знаходитись у гармонії з протилежним тобі. Не заважати одне одному робити свою справу. І тільки тоді буде відчуття щастя!", - также добавил украинский артист.

Напомним, что популярный украинский певец Сергей Бабкин рассказал драматическую историю.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известный артист Сергей Бабкин рассказал о своей легендарной песне.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певец и музыкант Сергей Бабкин обратился к военным ВСУ.