Украинская телеведущая Маша Ефросинина поделилась трогательной речью. Популярная ведущая вспомнила свое детство и показала милую семейную фотографию со своей мамой.

Соответствующую публикацию Маша Ефросинина разместила в своем профиле в Instagram.

"Вся стрічка сьогодні в одному імениннику! І він того вартий! Але я прокинулась рано вранці, щоб знайти троянди кольору бургунді для цієї жінки! Моїй мамі сьогодні 65 років. Вона каже, що їй зовсім не подобається ця цифра… А я підвожу її до дзеркала і прошу подивитися на себе…вона посміхається кокетливо. Так, вона знає, що прекрасна, що в її житті є любов. Що ми завжди будемо оберігати цю посмішку Я поїхала з дому в самостійне життя, коли мені було 16 років..", - написала Маша Ефросинина.

Украинская ведущая рассказала о том, как впервые за 25 лет она снова живет со своей мамой. По словам Маши Ефросининой, мама очень помогает ей с ребенком.

Фото Маши Ефросининой
Фото Маши Ефросининой

"І ось через двадцять п‘ять років я вперше знов живу з мамою:)) але без неї я б нізащо не впоралась. Вона забрала на себе купу клопоту по Сашку, та дала мені можливість надалі присв‘ячувати себе важливим справам. Вона зберігає моє серце в спокої за мою дитину, а я маю можливість допомагати іншим мамам повернути спокій в їх серця.. Сьогодні наша Людочка-мій тил! І я нескінченно вдячна їй за це! З Днем Народженя, наша неймовірна душа!", - также написала ведущая.

Напомним, что украинская ведущая Маша Ефросинина обратилась к Оле Поляковой.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярная ведущая Маша Ефросинина рассказала об отношениях с Сергеем Притулой.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная ведущая Маша Ефросинина показала интервью с Еленой Кравец.