Популярная в Украине исполнительница хип-хопа и рэпа Alyona Alyona вспомнила прошлые времена. Известная артистка вспомнила, как раньше показывали фильмы о Второй мировой войне, а воинов АТО приглашали, чтобы те рассказывали детям свои истории.

Соответствующую публикацию Alyona Alyona обнародовала в своем аккаунте в Instagram.

"Ніколи знову… Колись мені здавалося, що я і мої однолітки - останнє покоління, яке пам’ятатиме ветеранів Другої світової війни. Саме через те, що до нас в школу їх приводили. І зазвичай 9 травня вони все ще виходили з купою орденів на грудях. З допомогою волонтерів їх приводили, вони сідали, інколи хтось виступав, щось розповідав. В ці дні дуже інтенсивно по телевізору показували багато кіно про Другу світову війну, багато різних історій розповідали бабусі та дідусі. І якось ця інформація була завжди у повітрі", - написала Alyona Alyona.

Украинская артистка вспомнила, как она работала в детском саду, где помогала военным из АТО. Она вспомнила, как в то время воинов АТО приглашали, чтобы те рассказывали детям свои истории.

Фото Alyona Alyona
Фото Alyona Alyona

"Але в ці дні не дуже сильно по телебаченню показували кіно про Донеччину та Луганщину, і що там відбувається з 2014 року. І навколо дітей не так багато було в повітрі цієї інформації, і мені здавалося, що діти повноцінно не усвідомлюють про те, що таке війна і на скільки це страшно! Сьогодні наші діти самі стали "ветеранами" війни. Тепер вони будуть розповідати історії з покоління в покоління, як в 21 сторіччі росія жорстоко напала на Україну, почала забирати наші домівки, життя наших людей та нашу історичну спадщину. Ніколи знову... Слава Україні!", - также добавила артистка.

Напомним, что украинская артистка Alyona Alyona исполнила совместный трек с певицей Jerry Heil.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", артистка Alyona Alyona назвала отличия украинцев от россиян.

Также портал "UAFINANCE" писал, что рэп-исполнительница Alyona Alyona назвала привычки украинцев в период войны.