Украинская журналистка и ведущая Маричка Падалко рассказала о событиях на фронте в 211-й день войны. Популярная телеведущая рассказала о ситуации на фронте, об освобождении пленных украинцев, о мобилизации в рф и об ограничениях для студентов.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко обнародовала в своем профиле в Instagram.

"✔️Українські війська за останню добу змогли відбити атаки на всіх напрямках фронту, а російські чоловіки різко зібралися "у відпуску" (фото 2), переважно у безвізові для них країни. Цілі черги утворилися вночі на кордоні із Грузією і Казахстаном. До того ж, "шенгенська" Німеччина вирішила надавати притулок російським дезертирам ✔️Загалом масштаби російської "часткової" мобілізації вражають. Відео просто сиплеться з усіх регіонів рф, як там організовано і здебільшого покірно збираються за викликом чоловіки (відео 3) – як на далекому Сахаліні (відео 4), так і в сусідній з нами Бєлгородської області (відео 5). Ну, і, звісно, в Бурятії (відео 6)", - написала Маричка Падалко.

Также она призвала послушать перехват разговора оккупанта в Херсонской области с его женой и рассказала о повестках. Маричка Падалко также рассказала и о том, как по Запорожью было выпущено 9 ракет со стороны врага.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️Україна остаточно заборонила виїзд за кордон студентам-чоловікам, які вступили до закордонних вишів після 24 лютого. Причиною назвали величезну кількість підроблених документів ✔️З вчорашньої ночі Україна радіє поверненню додому наших героїв, яких вдалося звільнити через обмін. Загалом 215 осіб. СБУ показала їхню зустріч (відео 1) на українсько-білоруському кордоні. Білоруські опозиційні телеграм-канали вирахували, що обмін відбувався в Гомелі. П’ятеро командирів за умовами обміну до кінця війни перебуватимуть у Туреччині Переможемо!", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная телеведущая Маричка Падалко рассказала, как ВСУ уничтожают оккупантов.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", журналистка Маричка Падалко поделилась ужасными кадрами из освобожденного Изюма.

Также портал "UAFINANCE" писал, что телеведущая Маричка Падалко рассказала о том, что сделали в Крыму.