Украинский телеведущий и главный ведущий проектов "Холостяк" и "Холостячка" Григорий Решетник обратился к публике. Популярный ведущий рассказал о возвращении пленных украинцев и призвал людей учиться радоваться друг за друга.

Соответствующую публикацию Григорий Решетник разместил в своем профиле в Instagram.

"Ми лише вчимося радіти за інших. Кілька місяців всі благали, чекали, молились, кричали на весь світ, аби герої "Азову" повернулись додому. Адже, їхня мужність, сила духу, принциповість надихають і вражають - це символ незламності та боротьби до останнього подиху! І ось, нарешті, це сталося - наші хлопці та дівчата визволені, живі, ще не зовсім здорові, проте, щасливі, що можуть вільно дихати. Обійняти найрідніших, та потайки, заплакати від щастя. Але не минуло ще й години після перших звернень героїв й героїнь, як почалося… а чому звільнено лише 10% відсотків… чому повернено не всіх… а як же інші полонені… за них забули… вони нікому не потрібні… ага… ого… ми так і думали…", - написал Григорий Решетник.

Украинский ведущий рассказал о том, как каждый человек хочет вернуть всех пленных и закончить войну. Григорий Решетник призвал постоянно запускать энергию.

Фото Григория Решетника
Фото Григория Решетника

"Тому ми маємо навчитися радіти за інших, цінувати навіть найменші звершення… жити, перепрошую за банальність, в моменті, й вірити. Бо іноді складається враження, що ми вже звикли до постійних переживань, випробувань і без критичних емоційних перепадів, не відчуваємо щастя. А воно - в деталях, дрібницях, зовсім поруч, як і наша Перемога! З поверненням, браття та сестри, додому! Чекаємо на усіх ваших побратимів! 🙏", - также добавил ведущий.

Напомним, что популярный украинский телеведущий Григорий Решетник прокомментировал постоянные дискуссии среди людей.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинский ведущий Григорий Решетник рассказал о марафоне своей жены.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известный ведущий Григорий Решетник рассказал о расставаниях.