Украинская актриса, заслуженная и народная артистка Украины Ольга Сумская подняла важную тему. Популярная актриса рассказала о женском здоровье и обратилась к каждой украинке, дав важные рекомендации по здоровью.

Соответствующую публикацию Ольга Сумская разместила в своем профиле в Instagram.

"Ми навіть не уявляємо,яка жахлива статистика нервових розладів у жінок під час цієї страшної війни…🥺Але за будь-яких обставин,потрібно знаходити сили не втрачати життєвої енергії!🙏🏻Найпопулярніше питання до мене від жінок - як бути красивою і привабливою? І найголовніше, почувати себе щасливою у будь-якому віці… ☀️ А я завжди кажу: "Краса важлива ,як зовнішня так і внутрішня, жінка красива, коли вона здорова, дівчатка…" Якщо ти здорова, якщо нічого не болить і ти дбаєш про себе - ти будеш гарна у будь-якому віці. Це шкіра, волосся, це стан нервової системи…", - написала Ольга Сумская.

Также она решила поговорить о самой актуальной среди женского населения проблеме. Ольга Сумская призвала каждую женщину не молчать, а идти к врачу.

Фото Ольги Сумской
Фото Ольги Сумской

"А насправді ці проблеми може виявити і вирішити ваш лікар-гінеколог, також допомогти вам домовитися з природою і компенсувати нестачу жіночих гормонів – наслідком якої і є клімакс. Дорогі наші та прекрасні українки, я хочу ,щоб ви говорили про це. Адже менопауза -це не просто приливи жару, пітливість, дратівливість. Це глибша проблема, яка може вести до серйозних проблем у майбутньому. ‼️☝🏻 Будьте завжди здоровими та не забувайте любити себе!❤️ Про найважливіші питання щодо ЖІНОЧОГО ЗДОРОВ‘Я дивіться в моєму інтерв‘ю з відомою гінекологинею,ендокринологом,професоркою @tatarchuk.likar !👩‍⚕️Посилання в шапці профілю і в сторіс!👆🏻‼️", - также добавила актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Ольга Сумская показала массовое захоронение в Изюме.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская телезвезда Ольга Сумская показала грустное видео.

Также портал "UAFINANCE" писал, что актриса Ольга Сумская поделилась своими мыслями.