Украинская прима-балерина Екатерина Кухар рассказала о важном вопросе, который сейчас является актуальным в стране. Артистка балета рассказала о том, как война пытается лишить украинцев будущего, и о том, как война пытается забрать у детей образование.

Соответствующую публикацию Екатерина Кухар обнародовала в своем аккаунте в Instagram.

"Звісно, цікаво спостерігати за історичними польотами Пелосі, але давайте не відволікатись і повернемось до наших нагальних питань, які гостро стоять в Україні. Війна не просто руйнує наше життя, вона намагається лишити нас майбутнього... І у випадку з @ksbc_official — намагається забрати у дітей якісну освіту. Тому що вже 5 місяців, як капітальний ремонт повністю зупинився. Який би ресурс ми не мали у своєму житті, але завжди намагаємось дати дітям найкращу освіту. Як у сім’ях, так має бути і на рівні нації", - написала Екатерина Кухар.

Также прима-балерина рассказала о ремонте хореографического колледжа, деньги на который были выделены государством. Кроме того, Екатерина Кухар обратилась ко всем неравнодушным к культуре спонсорам и предпринимателям.

Фото Екатерины Кухар
Фото Екатерины Кухар

"В першу чергу нам потрібно до морозів закрити питання тепловідведення та фасадів. Якщо зараз ми не знайдемо можливі рішення, чи не буде потім пізно їх шукати…? Балет — культурний код нашої нації, яким цікавляться по всьому світу всі верстви населення, в тому числі представники влади та королівських сімей. А отже це і мистецька мова дипломатії. Я залишаю пошту для зв’язку! 📩 kyiv.state.ballet.college@gmail.com І вірю, що спільними силами подолаємо і цю вершинну", - также добавила балерина.

Напомним, что популярная украинская балерина Екатерина Кухар рассказала о войне в родной стране в Латинской Америке.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", прима-балерина Екатерина Кухар обратилась к своему отцу.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская артистка балета Екатерина Кухар вспомнила начало войны.