Известная украинская телеведущая и журналистка, ведущая новостей Маричка Падалко подвела итоги 172 дня войны. Популярная ведущая рассказала о ситуации на фронте, об успехах ВСУ, о взрыве на аэродроме в Крыму, а также о пародии на события на полуострове.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко обнародовала на своей странице в Instagram.

"✔️Ворог відновив атаки на всіх фронтах, наші переважно в обороні ✔️Вночі росіяни обстріляли Криворізький та Нікопольський райони – в Марганці поранена людина ✔️Російські окупанти знов влаштували сьогодні обстріл мікрорайону Енергодара – загинув чоловік, який вигулював собаку (відео 2) ✔️ЗСУ підтвердили свій черговий удар по Антонівському мосту в Херсоні. Життя окупантів на Півдні далі ускладнюється (відео 3). 💥Після того, як ЗСУ атакували і Каховський міст, в росіян не залишилося мостів, придатних для доставки важкої техніки, окрім порому – пише британська розвідка", - написала Маричка Падалко.

Также ведущая рассказала о громком взрыве моста в Мелитополе, который разрушили украинские герои. Кроме того, Маричка Падалко рассказала о присоединении белорусского бойца к украинской армии и о прекращении выдачи виз россиянам со стороны нескольких стран.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️В Києві художниця Варвара Логвін прикрашає протитанкові їжаки українським візерунком (відео 6) ✔️Після вибухів на військовому аеродромі, росіяни в Криму тепер потерпають від наслідків військових навчань (відео 7) ✔️Відео-пародія Юрія Великого присвячується подіям в Криму - гумор рятує 😀 (відео 8) ✔️Вболіваємо за Сашу Філіпчук з Бучі, яка полетіла до США, де їй обіцяють зробити не простий, а високотехнологічний протез (фото 1) Переможемо!", - также добавила ведущая.

Напомним, что украинская ведущая Маричка Падалко рассказала о том, что сделал британский певец Стинг на своем концерте.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", журналистка Маричка Падалко рассказала о скандале российского священника.

Также портал "UAFINANCE" писал, что телеведущая Маричка Падалко рассказала об успехах ВСУ.