Украинский рэпер и продюсер, актер и заслуженный артист Украины Алексей Потапенко рассказал о волонтерах. Популярный артист рассказал о том, как украинцы готовы прийти друг к другу на помощь, и о важном проекте.

Соответствующую публикацию Потап разместил на своей странице в Instagram.

"Неймовірні історії людяності і підтримки наших волонтерів не можуть не вражати і не давати надію на Перемогу і відродження України. В щент розбита хата двома прильотами рашиських ракет, сім’я яка про це дізналась з ірпінських телеграм-каналів, це наша страшна реальність. Але є люди які просто приходять на допомогу , тому що вони -Люди, тому що вони- Українці! Вони приїхали з різних куточків нашої Батьківщини, не знаючи до кого вони їдуть,де будуть ночувати, звідки взяти буд.матеріали, але Вони просто не змогли стояти осторонь чужої біди", - написал Потап.

Также украинский продюсер рассказал о том, как украинцы быстро начали помогать друг другу.

Фото Потапа
Фото Потапа

"І таких історій у @dobrobat.in.ua сотні по всій Україні. Приємно було побачити чесні очі і потиснути сильні руки співзасновнику руху "Добробат" @smirnovrostyslav Дійсно Батальйон Добра і добрих справ! Хочу звернути увагу керівників нашої держави на цей неймовірно-потужний проект, тому що кількість відновлених будівель рахується вже сотнями ,а сам рух підтримають вже тисячі українців. Слава Україні🇺🇦 P.S. Музика з нового альбому "Замальовочки"", - также добавил украинский артист.

Напомним, что украинский рэпер Алексей Потапенко рассказал о благотворительном вечере в Чикаго.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярный артист Алексей Потапенко испугал украинцев перекошенным лицом.

Также портал "UAFINANCE" писал, что рэпер и продюсер Алексей Потапенко поделился трагической историей.