Известный украинский радио- и телеведущий Никита Добрынин вспомнил свое детство. Популярный ведущий вспомнил, как он жил своей семьей в общежитии, кто сыграл большую роль в его жизни, а также кем он гордится.

Соответствующую публикацию Никита Добрынин разместил в своем аккаунте в Instagram.

"Я народився далеко на півночі, де мої батьки, як і тисячі інших на той час, перебували на заробітках. Ми жили в гуртожитку разом із бабусею та дідусем, а мама виходила зі мною гуляти у сорокоградусний мороз, загорнувши мене у кілька шарфів. Адже гуляти треба було. На превеликий жаль, я зовсім не знав свого батька, якого не стало, коли я був ще у ранньому віці. Мені вистачало любові своїх близьких, але ця історія нагадує мені про того хлопчика, який сумував за батьком", - написал Никита Добрынин.

Украинский ведущий рассказал о том, кто сыграл важную роль в его жизни, и о том, кем он гордится.

Фото Никиты Добрынина
Фото Никиты Добрынина

"У моєму вихованні величезну роль зіграв мій дідусь, який навчив мене бути чесним, навчив мене бути джентльменом і вольовою людиною, поведінка якої зараз, можливо, може здатися комусь старомодною. Але це той характер, який мені передали мої рідні люди. Я пишаюся всією своєю родиною. Своїми мамою, дідусем, бабусею, своєю дружиною та своїм сином. Щодня моя сім'я дарує мені тепло, увагу, турботу та сили продовжувати жити далі у цей складний час. Це безцінно і я точно знаю, що даю і можу дати ще більше найкращого та необхідного для того, щоб моя сім'я пишалася і мною", - также добавил ведущий.

Напомним, что известный украинский ведущий Никита Добрынин обратился к публике из-за экономии света.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярный ведущий Никита Добрынин обратился к украинцам.

Также портал "UAFINANCE" писал, что теле- и радиоведущий Никита Добрынин призвал украинцев не осуждать друг друга во время войны.