Украинская крымскотатарская певица Джамала показала концерт в Польше в поддержку Украины. Популярная артистка показала совместные фотографии с Надей Дорофеевой и Настей Каменских, которые вместе с ней выступали на польской сцене.

Соответствующие фотографии появились на официальной странице Джамалы в Instagram.

"Попри всі мої перешкоди, концерт "Stay Together" в Жешуві відбувся. Ця подія довела мені ще раз, що миті та хвилини зустрічей зі своїми людьми є унікальними. На жаль, не зі всіма учасниками концерту встигнула зустрітися. Та найважливіше те, що в роковини повномасштабної війни українські та польські артисти об‘єдналися, щоб нагадати, що боротьба в Україні досі триває. Відбулась справжня єдність через мистецтво. Зібрали величезний зал в Жешуві. Дякую, Польща! Дякую кожному і кожній", - написала Джамала.

Пользователи сети не смогли промолчать и начали оставлять свои комментарии под публикацией Джамалы.

"Джамала - топ завжди, камєнскіх і дорофєєва, які змінили позицію, лише коли бомби впали їм буквально на голови - ні. З 2014 йде війна, а вони цього не бачили", "Джа, не обіймайтеся з "нічєго не панімаю в палітікє". То шкідливо", "Дуже повожаю Вас, Вашу роботу та позицію, але обніматися із настею коменскіх це себе не поважати. Ніколи їм не прощу лизоблюдства, та як вони свої брудні гроші на росії заробляли, знімаючи штани перед їх аудіторією, у той час як наші воїни проливали кров за нашу батьківщину. Я дуже Вас прошу, не відбілюйте цих людей своїм толеруванням! Люди не міняються!", - высказались люди в комментариях.

Комментарии на пост Джамалы в Instagram
Комментарии на пост Джамалы в Instagram

Комментарии на пост Джамалы в Instagram
Комментарии на пост Джамалы в Instagram

Комментарии на пост Джамалы в Instagram
Комментарии на пост Джамалы в Instagram

Напомним, что крымскотатарская певица Джамала рассказала о своей аффирмации.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская певица Джамала показала свое выступление.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная артистка Джамала рассказала о риске ядерной катастрофы на ЗАЭС.