Украинская прима-балерина, народная и заслуженная артистка Екатерина Кухар посвятила пост своему близкому человеку. Популярная украинская балерина обратилась к своему отцу и показала трогательные совместные снимки с ним.

Соответствующие фотографии Екатерина Кухар опубликовала на своей странице в Instagram.

"Хто б міг подумати, що нас з тобою розлучить війна… Що, я буду прокидатись зранку та боятись брати у руки телефон, щоб не прочитати жахливі новини, або не отримати відповідь на тому кінці слухавки. Хто б міг подумати, що у якийсь момент мені захочеться стати знову твоєю маленькою дівчинкою, щоб ти захистив мене від усих тих жахіть, які ми кожного дня бачимо у новинах. В мені стільки твого… …що в собі люблю та з чим борюся все своє життя…))", - написала Екатерина Кухар.

Также прима-балерина рассказала о том, чем она так похожа на своего отца. Кроме того, Екатерина Кухар пожелала каждому ребенку встретить своего отца дома.

Фото Екатерины Кухар
Фото Екатерины Кухар

"Гени в цьому постаралися, зробивши такий собі copy-past: візуальна схожість, багатофункціональні здібності, звички — те, що завжди зі мною від тебе. Тату, з твоїм професійним святом! Дуже сильно тебе люблю та сумую! І від усього серця бажаю, щоб кожна дитина зустріла свого батька вдома, подарувала йому свою посмішку та віру у мирне життя! Всіх причетних вітаю з Днем Батька! Миру вашим сім’ям та спокою у серці!", - также добавила балерина.

Напомним, что популярная украинская балерина Екатерина Кухар вспомнила начало войны в ее семье.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная балерина Екатерина Кухар рассказала об эмоциональных качелях.

Также портал "UAFINANCE" писал, что прима-балерина Екатерина Кухар рассказала о большом туре.