Известная украинская актриса Наталья Денисенко высказалась о том, каким является февраль для украинцев. Популярная актриса рассказала о том, как изменилась жизнь украинцев, а также призвала людей держаться.

Соответствующую публикацию Наталья Денисенко разместила в своем профиле в Instagram.

"Сьогодні починається місяць, який триває майже рік в наших серцях… росія напала на Україну саме в цьому місяці… Наше життя дуже змінилося саме в цьому місяці… Ми всі зрозуміли ЩО НАСПРАВДІ важливо саме в цьому місяці… Лютий 🤍 будь нам ніжним в цьому році 🙏🏻 Скоро на нас чекає ПЕРЕМОГА 🤍 Все буде Україна 💛💙 це вже відчувається в повітрі ! Ще з лютого починається "космічний новий рік" (китайці точно щось знають!!!))) і енергії будуть зовсім інші , тож не марнуйте час, дійте, прислухайтеся до себе 🤍і допомагайте нашим хлопцям ЗСУ🫶🏻", - написала Наталья Денисенко.

Украинская актриса рассказала о том, что говорят сегодня психологи касательно состояния украинцев.

Фото Натальи Денисенко
Фото Натальи Денисенко

"Психологи кажуть, що зараз, багатьом людям буде важко, бо з початку жахливого вномаштабного вторгнення росіі - майже рік , і навіть ті, хто тримався до останнього, можуть впасти в апатію… Не знаю як ви, але я дійсно відчуваю як цей місяць тригерить мене… Закликаю вас всіх триматися! І працювати над своїм станом! 🤍 обіймаю!!!", - также написала актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Наталья Денисенко рассказала о том, что помогает ей держаться.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная актриса Наталья Денисенко высказалась об атаке Украины.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская телезвезда Наталья Денисенко рассказала о разлуке с мужем.